Klikk her for å gå til bildearkivet.

Følg Opplysningskontoret for frukt og grønt

​Velkommen til NM i smoothie & juice

Pressemelding   •   sep 13, 2017 07:00 CEST

En smoothie kan smake godt både til frokost, før trening og til kveldskos.

Mathallen og partnere søker i disse dager deltakere til historiens første NM i smoothie & juice. Alle over 16 år får nå muligheten til å presentere sin favorittoppskrift for et dommerpanel, og kanskje sikre seg tittelen som Norgesmester i samme slengen. Mesterskapet går av stabelen i Mathallen Oslo, lørdag 16. september.

16. september kårer Opplysningskontoret for frukt og grønt i samarbeid med TV2, Wilfa, Fiskars, Flying Culinary Circus, Nice One, Pulse Communications og Mathallen Norges beste smoothie og juice. Arrangementet foregår på Torget midt i Mathallen, som for anledningen blir fylt med flotte råvarer, utstyr og stasjoner med smaksprøver. Dette er første gang det arrangeres et Norgesmesterskap i smoothie og juice, og det kåres én vinner i hver kategori.

Det hele starter med kvalifikasjonsrunder, etterfulgt av semifinaler og finaler. Arrangøren lover et spennende program med flere overraskelser og innslag. Hans Kristian Larsen fra Flying Culinary Circus er konferansier og skal geleide publikum gjennom konkurransen.

imponere juryen

Konkurransens dommerpanel består av tre eminente mat- og drikkeeksperter. Folkefavoritten Wenche Andersen fra God morgen Norge, kjendiskokk og tv-personlighet Ole Martin Alfsen fra blant annet 4-stjerners middag, og Toril Gulbrandsen fra Opplysningskontoret for frukt og grønt skal smake, bedømme og kåre to vinnere – én vinner i kategorien smoothie og én vinner i kategorien juice.

- Dette blir spennende, sier Toril Gulbrandsen, som gleder seg til å bli imponert og håper å se at det også blir brukt grønnsaker i smoothies og juice i gode og fantasifulle kombinasjoner

Vinneren mottar en stor produktpakke fra Wilfa og Fiskars til en verdi av 30 000 kroner, og alle som deltar i konkurransen mottar en velkomstpakke til en verdi på over 5 000 kroner.

Direktesending på TV2.no

Opplysningskontoret for frukt og grønt og Mathallen inviterer alle interesserte til å komme og heie frem sine favoritter under arrangementet, men skulle man ikke ha anledning til å dra ned til Vulkan denne lørdagen kan man se mesterskapet live på TV2.no. Arrangøren byr på en ekspertkommentator, prominente dommere, morsomme innspill, underholdning og overraskelser, samt full live-dekning av semifinaler og finaler.

Påmeldingsskjema er tilgjengelig på Wilfa sin hjemmeside, og alle som føler kallet oppmuntres til å melde seg på. Dette blir en frisk, smakfull, spennende og morsom dag i Mathallen.

Trenger du inspirasjon til å lage smoothie, sjekk frukt.no.

Stiftelsen Opplysningskontoret for frukt og grønt har som formål å spre matglede og øke folks kunnskap om frisk frukt, bær, grønnsaker og poteter i Norge. Vårt mål er "5 om dagen" til alle, som vil bidra til en sunnere og friskere befolkning.

Vi tilbyr et stort utvalg av bilder av frukt og grønnsaker og retter der disse er brukt i vår billedbank